Youtube Kanalınız Para Kazanmaya mı Kapandı Sorun Yok Neden Mi?

type=’html’>

Güne özel paylaşım olarak niteleyendirebilirsiniz dostlar , İşte sizlere para kazanmaya kapanan youtube kanalı tekrardan para kazanmaya etkin etme işlemi ne türlü yapılır sizinle paylaşmak istedim.

Youtube çoğalış para kazanmaya kapanan kanallarınızı aşağıda belirttiğim ğibi uygulamalar inşa ederek açabilirsiniz prosedür bir sürü basittir.

bir. Ayarları tıklayın daha daha sonra Kanalı Google+’ya bağla butonuna basın ve karşınıza YouTube, kanalınızı güncelliyor başlıklı sekme çıkacak burada 2 alternatif var bu seçenekler şunlar.

YouTube kullanıcı isminizi koruyun ve Daha güzel bir ad seçin sizin yapmanız gerekli olan YouTube kullanıcı isminizi koruyun u seçin ve sayfanızı google+ sayfasında bir sayfa oluşturmasını kasten sayfanızı google+ da etkin edin daha daha sonra 24 saat daha sonra kanalınızı muayene edin ve
kesinlikle açılacaktır nihai olarak sayfanız para kazanmaya açıldıktan daha sonra videoların çogunda para kazanma etkin olmayabilir.

Bunun amaçlı tek yapmanız gerekli olan incelemede meydana gelen videolarınızı aranjman yapın ve f5 TIKLA o videolarınızıda para kazanmaya etkin edin prosedür bu civarı temel herkese dolgunca kazançlar dilerim..

Para Kazanmaya Kapanan Youtube Kanalı Tekrar Aktif Etme Videosu İzle

View the original article here

Yorum bırakın