İnternetten Para Kazanma Yollari ve Yöntemleri 2014

type=’html’>

Sizler için oturduğunuz yerden para kazanabileceğiniz ve aynı zamanda kariyer sahibi olabileceğiniz bazı ünlü araştırma şirketleri ve paranın nasıl kazanıldığına dair açıklamaları sizlerle paylaşacağız. Bir farklı para kazanmanın yolu ise Anket doldurarak para kazandıran siteler ve çok kazandıran ünlü şirketler olarak sizlere bunları sunacağız.

İnternetten Para Kazanma Yolları ve Yöntemleri 2014 ( Para Kazanma Fikirleri )

Sizler için oturduğunuz yerden para kazanabileceğiniz ve aynı zamanda kariyer sahibi olabileceğiniz bazı ünlü araştırma şirketleri ve paranın nasıl kazanıldığına dair açıklamaları sizlerle paylaşacağız. Bir farklı para kazanmanın yolu ise Anket doldurarak para kazandıran siteler ve çok kazandıran ünlü şirketler olarak sizlere bunları sunacağız.

Eğer ki kısa vadede hemen para kazanmak istiyorsanız bu iş tam size göre.Bir genel blog açarak mümkün olduğunca güncel konularda içerik gireceksiniz. İsterseniz bu işi websitesi açarak yapabilirsiniz isterseniz ise http://www.blogspot.com dan ücretsiz olarak bir blog açarak başlayabilirsiniz. Genel bloglarda blogspot bazen daha avantajlı olabiliyor. Blogspot google ın servisi olduğundan yazılar daha çabuk indexleniyor , daha üst sıralarda çıkıyor.

Bir blog açtıktan sonra sırayla şu işlemleri yapacaksınız

1-Gündemdeki haberleri, televizyon şovlarında olanları, maç özetlerini, maçların gollerini,kadın programlarında yaşanan olayları yazacaksınız. Mesela survivorda kim elenecek tahmini yapabilirsiniz, bugün ne giysemde ki yarışmacıların elbiselerini yorumlayabilirsiniz , gündemdeki haberleri kendi yorumunuzla yazabilirsiniz.

Yazıları Yazdıktan Sonra Nasıl Ziyaretçi Çekerim ? İlk Etapta Neler Yapmalıyım ?

İlk olarak diğer blogları takip edin. Onlarda sizi takip eder. İlgili Bloglarada yorum bırakın. 2. olarak onedio.com a üye olun. Burda yazılarınızı paylaşırsanız hem hızlı index alırsınız hemde günlük 50 60 kişi sitenize girmeye başlar. 3. olarak hurriyet bumeranga sitenizi kabul ettirmeye çalışın. Yazarkafede paylaşacağınız kaliteli bir yazı size günde 300 400 kişi getirebilir
Peki Kısa Sürede Ne Kadar Kazanabilirim ? Kim Size bu parayı verecek ?
Blogspotla site açtıktan sonra sitenizde para kazanma seçeneği göreceksiniz. Burdan google adsense e başvuru yapın. Reklamları aktif edin ve kazanmaya başlayın. Eğerki hitiniz çok fazla olursa sabit reklamlar da alabilirsiniz. Benim bu taktiği verdiğim bu blogu takip eden bir arkadaşımız 2. gününde 12 dolar kazanmaya başladı. 1 hafta sonra ise ortalaması günde 30 dolardı. Sitesine 1 ay boyunca günde 20 yazı girdi.Ve ortalaması şu an için günde 25 30 dolar civarında. Sistemin bir avantajı birde dezavantajı var. Avantaj olarak hemen yüksek miktarlar kazanmaya başlıyorsunuz. Dezavantajı ise 1 hafta yazı yazmazsanız günde 30 dolar kazandıran siteniz günde 5-6 dolar kazandırmaya başlıyor.Eğerki bu fikri bir iş olarak görürseniz ve günde 20 tane yazı girerseniz 1 hafta sonra kazanmaya başladığınız para için bana teşekkür edeceksinizBu yazımızda kısa sürede nasıl para kazanılır , blogdan nasıl para kazanılır, ayda 1000 lira nasıl kazanılır, ayda 1000 liradan fazla nasıl para kazanılır, evde nasıl para kazanılır, internetten nasıl para kazanılır gibi sorulara cevap verdik. Umarım uygular ve kazanırsınız.

1- Myiyo ( TR Popüler)
Global mo-web.net’in Türkiye iştirakı olan Myiyo, interaktif online araştırma hizmeti sunan, iletişim ağı ve pazar araştırmaları üzerine Türkiye dahil dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren bir araştırma şirketidir.
Myiyo, ulusal ve uluslararası şirketler, kuruluşlar ve hükümetler için çeşitli anketler düzenliyor. Elde edilen sonuçlar genelde önemli kararların verilmesi için temel olarak kullanılıyor. (Örneğin seçim anketi gibi) Bu şekilde ankete katılanların isteklerine yönelik yeni ürünler ve hizmetler geliştirilmeye çalışılıyor. Myiyo gibi diğer anket şirketlerine ulaşmak için bu sayfaya bakın.
myiyo-anket-sirketi
Fikriniz myiyo için değerlidir! Her katıldığınız anket için puan kazanır ve bu puanlarınızı nakite çevirerek para kazanabilirsiniz.. Başarılı bir anketin ödülü anketin uzunluğuna ve karmaşıklığına bağlıdır. Bu nedenle, başarılı anketin ödülü 500 ile 10.000 puan arasında yer almaktadır. 10.000 puanlık bir anketin ödülü 10 Euro’dur. (23 TL) Ödeme alabilmek için en az 20.000 puan kazanmış olmanız gerekir. 20.000 Puan = 20 Euro = 50 TL civarı. Üyelik, kurallar, sıkça sorulan sorular ve kazanç oranları gibi detaylı anlatımımız bu sayfadadır.
2 – İPSOS Interactive (TR-Popüler)
3 -The Panel Station
Önemli Not: Günlük kaydolma sınırı vardır. Kayıt formu açılmıyorsa ertesi sabah tekrar deneyiniz. Genellikle kaydolma sınırı öğle saatlerine kadar tükenmektedir.
Güncelleme: Her 1000 puanın TL karşılığı 10 TL’dir.
Güncelleme: i-pad kazananlar yorum bölümünden diğer kullanıcılarla paylaşırsa seviniriz.
Ünlü anket şirketi The Panel Station 9 ülkeden sonra Türkiye’yi de araştırma ağına dahil etti. Arjantin, İngiltere, Brezilya, Rusya, Çin, Endonzya, Hindistan, Meksika gibi ülkelerde araştırma faaliyetleri yürüten The Panel Station anket şirketi artık Türkiye pazarına da girdi.
Ortalama Kazanç : Gönderilen en düşük anket 5 TL’dir. Genellikle 12,5 TL’lik anketler göndermektedir. Fakat bu gündemdeki olaylara veya markaların araştırma taleplerine göre değişecektir.
Anket Gönderme Sıklığı : Neredeyse her gün anket alabileceğiniz bir araştırma şirketidir. Günlük olarak anketler gönderilir.
Dolduracağınız her anket’in ne kadar puan vereceği size gönderilen davet e-postasında yazmaktadır. Örneğin; 1250 puanlık bir anketin 12,5 TL değeri vardır. Dilerseniz puanlarınızı biriktirerek hepsiburada.com veya markafoni.com gibi Türkiye’nin ünlü alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz. Kayıt esnasında mini bir anket dolduruluyor. Sonrasında mail adresinize gelen aktivasyon bağlantısına tıklayın. The Panel Station detaylı anlatımı için bu sayfaya bakınız.

View the original article here

Yorum bırakın